El dissabte dia 7 de novembre vam fer una sortida a St. Sadurní d'Anoia. Vàrem visitar les caves Freixenet i l'espai xocolata, i vàrem dinar tots junts en un restaurant de St Sadurní.

Molts dels assistents han conicidit en que ha estat la millor de les excursions que s'havien fet. Segurament la degustació tan completa de xocolata que ens van fer a Espai Xocolata Simón Coll hi va tenir molt a veure: vam tastar des de la xocolata desfeta fins a trossets de xocolata de sabors diversos, passant pel cacau pur en pols i els bombons. També ens van explicar com assaborir la xocolata enlloc de menjar-la massa ràpid, tot acompanyat amb una explicació molt completa del procés d'elaboració. La copeta de cava oferta per les Caves Freixenet també hi va afegir punts. El bon temps que ens  va fer que la sortida fos més agradable, així com l'armonia entre tots els assistents, que sempre és present a les nostres sortides. 

 

FaLang translation system by Faboba